این مواد شامل تمام غذاهایی می شوند كه از قند ها (ساكارید ها ) درست شده اند و در واقع منبع اصلی تامین انرژی در بدن هستند بطوری كه در یك رژیم استاندارد 55 % انرژی مورد نیاز بدن در طول شبانه روز بایستی از كربوهیدرات ها تامین شود
از سوختن هر 1 گرم قند در بدن حدود 4 كیلو كالری انرژی آزاد میشود .
انواع كربوهیدرات ها عبارتند از :
1 – مونو ساكارید ها یا تك قندی ها
گلوكز : شكر
فروكتوز : قند اغلب میوه ها
گالاكتوز : قند شیر
2 – دی ساكارید ها یا دو قندی ها :
ساكاروز (گلوكز + فروكتوز ) : شكر – شیرینی چغندر قند
لاكتوز ( گلوكز + گالاكتوز ) : شیر – خامه
مالتوز ( گلوكز + گلوكز ) : غلات – قند مالت
3 – الیگو ساكارید ها :
رافینوز ( گالاكتوز + گلوكز + فروكتوز ) : قند موجود در حبوبات
استاكیوز ( گالاكتوز + گلوكز + فروكتوز + لاكتوز ) : قند موجود در حبوبات
4 – پلی ساكارید های قابل هضم :
نشاسته : قند موجود در سیب زمینی – نان – ماكارونی – برنج
گلیكوژن : قند ذخیره شده در عضلات
5 - پلی ساكارید های غیر قابل هضم :
فیبر های غیر محلول سلولز : غشای میوه و حبوبات
فیبر های محلول پكتین : بخش گوشتی سیب و مركبات
انواع كربو هیدرات ها در دستگاه گوارش در نهایت به قند و مواد دیگر تشكیل دهنده آنها تجزیه میشوند و قند كه گفتیم منبع اصلی تامین انرژی بدن است از سیستم گوارش جذب شده و وارد خون می شود .
وقتی قند وارد خون میشودبرای اینكه بتواند وارد سلول ها شده و به مصرف سلول ها برسد هورمون انسولین از پانكراس ترشح میشود و به خون می ریزد زیرا قند توسط هورمون انسولین میتواند وارد سلول شود . در واقع كار انسولین این است كه محیط خون را هر چه سریعتر از قند پاك كند حال اگر مقدار قندی كه وارد خون میشود به یكباره و زیاد باشد متناسب با آن مقدار زیادی نیز انسولین ترشح میشود و این انسولین زیاد سریعا قند را وارد سلولها میكند لذا مدت كوتاهی پس از آن شما احساس گرسنگی میكنید و ناچارید مجددا غذا بخورید .
اگر مقدار قندی كه وارد خون می شود خیلی زیاد و بیش از نیاز سلولها باشد انسولین باعث میشود كه این قند اضافی طی واكنش های پیچیده شیمیایی به چربی تبدیل شده و در بافتها ذخیره شود چون گفتیم وظیفه انسولین پاك كردن محیط خون از قند است پس اگر این روند در بدن ادامه پیدا كند این چربی های ذخیره شده باعث افزایش وزن و چاقی بدن میشود. با توجه به رابطه انسولین و قند خون كه در بالا توضیح مختصری داده شد به خوبی متوجه میشویم كه قند خون و انسولین بدن ما نبایستی از مقدار مشخصی بالاتر برود به عبارت ساده تر بدن ما برای سالم بودن به سطح یكنواخت و ثابتی از انسولین نیاز دارد .
دانستیم كه كربوهیدرات ها یی كه میخوریم تبدیل به قند شده وداخل خون میشوند . حال نكته مهم این است كه چه كربوهیدرات هایی را مصرف كنیم كه قند خون را از مقدار مجاز بالاتر نبرند یا به عبارت بهتر چه كربوهیدراتهایی مصرف كنیم كه باعث ترشح سطح ثابت و یكنواخت انسولین در بدن ما بشوند ؟
در واقع كربوهیدرات ها از نظر مقدار قندی كه پس از مصرف در واحد زمان در بدن آزاد میكنند متفاوتند و بر این اساس شاخصی به نام گلوكز اندكس تعریف شده و از 1 تا 100 درجه بندی شده است . وقتی میگوئیم گلوكز اندكس یك كربوهیدرات بالا است به این معنی است كه آن كربوهیدرات پس از مصرف ، قند خون را در مدت كوتاهی به مقدار زیادی بالا میبرد یا به عبارت دیگر قند خود را به یكباره در بدن آزاد میكند واین باعث میشود متعاقب آن مقدار زیادی انسولین در بدن ترشح شود . بر عکس وقتی میگوئیم گلوكز اندكس یك كربوهیدرات پایین می باشد به این معنی است كه آن كربوهیدرات قند خود را به طور آهسته و تدریجی و در مدت زمانی طولانی آزاد كرده و در اختیار بدن قرار میدهد در نتیجه باعث میشود یك سطح ثابت و یكنواخت و ملایم از انسولین در بدن ترشح شود و این همان چیزی است كه ایده آل میباشد .
نكته ای كه باید بدانیم این است كه غذای اصلی مغز و سلول های عصبی قند می باشد و در واقع اگر ما بخواهیم درس بخوانیم یا كلا فعالیت های ذهنی انجام دهیم بایستی طوری تغذیه كنیم كه قند كافی به مغزمان برسد ولی با توضیحاتی كه در مورد گلوكز اندكس كربوهیدرات ها داده شد برای جلوگیری از ایجاد عوارض بایستی سعی كنیم تا حد امكان از كربوهیدرات هایی با گلوكز اندكس زیر 50 استفاده كنیم و مصرف كربوهیدرات هایی با گلوكز اندكس بالای 50 را از رژیم غذایی روزانه خود حذف كنیم . كسانی كه عادت به مصرف كربوهیدرات های گلوكز اندكس بالا دارند با توجه به توضیحاتی كه داده شد عملا بدنشان در یك سیكل معیوب قرار گرفته و روز به روز به مشكلاتشان افزوده میشود زیرا از طرفی سریعتر از حالت عادی گرسنه میشوند و مجبور به غذا خوردن میشوند و از طرف دیگر به علت سطح بالای انسولین در خون دچار اضافه وزن و چاقی میشوند لذا بهتر است ابتدا انواع كربوهیدرات ها را بشناسیم سپس مصرف كربوهیدرات ها ی اندكس پایین را در زندگی خود به صورت فرهنگ و عادت در آوریم .
همچنین کربو هیدرات های اندکس بالا باعث افزایش ترشح ماده ای به نام سرو تونین در مغز می شوند که افزایش این ماده باعث ایجاد عصبانیت در فرد می شود( شاید شنیده باشید گفته می شود افرادی كه شیرینی جات زیاد می خوردند بیشتر عصبانی می شوند ) . در صورتی که کربو هیدرات های اندکس پائین با متعادل کردن ترشح سروتونین در مغز باعث ایجاد احساس آرامش در فرد می شوند .
ماده مهم دیگری در مغز وجود دارد به نام استیل کولین که از انتهای سلول های عصبی ترشح شده و نقش مهمی در حافظه و عملکرد سلول های عصبی دارد . پیش ساز استیل کولین ماده ای است به نام لیستین که این ماده به مقدار زیاد در کربوهیدرات های اندکس پائین از جمله : عدس ، لوبیا ، سویا ، ذرت و ... یافت می شود.
موضوعات مرتبط: زيست شناسي ، ،
برچسبها:

زمستان سال 1828 فرا رسید. پییر و سوفی ورن در انتظار تولد اولین فرزندشان بودند. سرانجام در هشتمین روز ماه فوریه، «ژول گابریل ورن» متولد شد.
نانت، پاییز 1839: ژول، نوجوان 11 ساله كه از سختگیریهای خانواده به ستوه آمده بود، مخفیانه به یك كشتی پستی رفت و به عنوان جاشو در آن استخدام شد. این كشتی به هند میرفت. ژول سرشار از هیجان بود. بالاخره سفری پرماجرا را آغاز كرده بود. اما این هیجان دیری نپایید.
در یكی از بندرهای میان راه، پییر ورن كه در پی او آمده بود، ناگهان فرزند تا خلف خود را پیدا كرد و به خانه بازگرداند. ژول به سختی تنبیه شد. او به پدرش گفت: «از این پس فقط در رویاهایم سفر خواهم كرد.»
سال 1844، ژول 16 ساله وارد دبیرستان نانت شد؛ جایی كه فن سخنوری و فلسفه را آموخت. ژول با نمرههای عالی دیپلم گرفت و سنت حاكم بر خانواده او را مجبور كرد به دانشكده حقوق برود تا همچون پدر، وكیلی موفق شود؛ شغلی كه اصلاً از آن خوشش نمیآمد.
عشق به نوشتن آن قدر او را مجذوب خود كرده بود كه شروع به نوشتن نمایشنامه كرد. زمانی كه اولین نمایشنامهاش را نوشت، هیچكس او را تشویق نكرد.
روزهای سختی و ناامیدی ژول فرا رسیدند. به پاریس رفت و خودش را برای امتحانها آماده كرد. او حق ماندن در پاریس را نداشت و طبق خواسته پدر، میبایست بعد از امتحانها، به نانت باز میگشت.
پاریس تجربه بسیار هیجانانگیزی به ژول ورن بخشید. او بیشتر وقتش را در تئاترهای این شهر میگذراند. ژول عاشق پاریس شد و سرانجام توانست پدرش را راضی كند تا در پاریس وارد دانشكده حقوق شود.
اما پییر ورن سختگیر، روش خودش را داشت. او ژول را مجبور كرد در پانسیونی با مقررات سفت و سخت اقامت كند.
ژول اشتهای سیری ناپذیری برای خواندن داشت. او سه روز غذا نخورد تا پول خرید نمایشنامههای «شكسپیر» را فراهم كند.
روزهای پرماجرایی برای ژول آغاز شده بودند. او با «الكساندر دومای» پدر (رماننویس فرانسوی؛ 1802- 1870) آشنا شد. اعتماد به نفسی كه دوما در او برانگیخت، شوق نوشتن را بار دیگر در وجود ژول بیدار كرد.
رشته حقوق بر زندگی ژول ورن سنگینی میكرد و او توان مقابله با پدر را نداشت. پس راه آسانتر را برگزید و به درس خواندن ادامه داد. در سال 1850، ژول جوان از رشته حقوق فارغالتحصیل شد و به خواسته پدرش عمل كرد.
اما پییر ورن حالا خواسته دیگری داشت. ژول باید به نانت برمیگشت، به عضویت كانون وكلا در میآمد و شغلش را به عنوان وكیل آغاز میكرد! نه! این بار ژول پاسخی قاطعانه به پدرش داد: «فقط یك حرفه است كه ادامه خواهم داد: نویسندگی!»
او در پاریس ماند و روزهای پركاری در زندگیاش آغاز شد. روزها تدریس میكرد و شبها مینوشت.
در سال 1852، اولین اثرش را منتشر كرد. «پرواز با بالن»؛ اثری موفق كه راه ترقی را برای او باز كرد.
دهم ژانویه 1857 ژول گابریل ورن ، ازدواج كرد و مشكلات مالی او را واداشت تا با حمایت مالی پدرش. وارد بازار بورس شود. اما همچنان به نوشتن، خواندن و سفری كردن ادامه داد: انگلستان، نروژ و اسكاندیناوی. ژول مینوشت و سفر میكرد.
در سوم اوت 1861، همزمان با بازگشتش از اسكاندیناوی، «میشل» تنها فرزند ژول ورن، به دنیا آمد. یك سال بعد، رمان «پنج هفته پرواز با بالن» منتشر شد و موقعیت بینظیری برای او رقم زد؛ ابتدا در فرانسه و سپس در همه دنیا.
ژول حالا میتوانست بازار بورس را بدون نگرانی ترك كند.
آثار جذاب و خارقالعاده او یكی پس از دیگر منتشر میشدند: « سفر به اعماق زمین، (1864)، «سفربه ماه » (1865)، «بیستهزار فرسنگ زیر دریا» و ...
ژول، روزبه روز مشهورتر و ثروتمندتر میشد. در سال 1866، یك كشتی خرید و بار دیگر راهی فر شد.
روزهای پرماجرا در زندگی ژول ورن میگذشتند. او سفر میكرد، مینوشت و پیر میشد.
در سال 1902، ژول آنقدر پیر و بیمار شده بود كه به سختی قلم را در دست نگه میداشت. با این حال، به نوشتن ادامه داد و 10 كتاب دیگر نوشت.
در 24 مارس 1905، در آغاز بهاری دل انگیز، ژول ورن در سن 77 سالگی درگذشت، در حالی كه بیش از 80 رمان و 15 نمایشنامه بر جای گذاشت.
برچسبها:
مهاجرت:
استرالیا متشکل از مردم بومی و مهاجرین از کشورهی مختلف دنیا می باشد. از سال 1945 حدود 5.5 میلیون نفر مهاجرت کرده اند. هر کسی از هر کشوری با هر نژاد یا مذهب و یا رنگی می تواند به این کشور مهاجرت نماید فقط می بایست شرایط لازم جهت ورود را داشته باشد.
جمعیت:
جمعیت کلی استرالیا حدود 18.95 میلیون نفر می باشد و مساحت کلی آن حدود 7.7 میلیون کیلومتر مربع است.
اقتصاد:
استرالیا داری اقتصاد بسیار شکوفا در سالهای اخیر در دنیا بوده است.سرعت رشد اقتصادی بسیار بالا نرخ بهره پایین از جمله مسایل قابل توجه در این کشور بوده است. استرالیا دارای سطح استانداد زندگی بسیار بالایی است. سرمایه گذاریهای بسیاری در بخشهای زیربنایی مانند آموزش ، سلامتی و حمل و نقل کرده است.واحد پول استرالیا دلار می باشد که در حال حاضر هر دلار آن معادل 650 تومان است.
استرالیی امروز:
استرالیا دارای یکی از پایدارترین اقتصادهای جهان است که نرخ سرمایه گذاری را در این کشور افزایش داده است. این کشور دارای بهترین تکنولوژی کشاورزی و دامپروری است طوری که یکی از بزرگترین صادر کننده های محصولات به جهان می باشد.این کشور در راستای صنعت و ساخت و تولید نیز گامهای بسیار خوبی برداشته است و هدف کلی راه اندازی کمپانی های بزرگ بر اساس تکنولوژیهای جدید و سرمایه گذاری روی بخش تحقیقات را دارد. زبان اصلی این کشور انگلیسی است و بیش از 4.1 میلیون نفر از مردم دو زبانه هستند.
طبیعت تماشایی استرالیا ، محیط چند ملیتی ، مردم مهربان و ترکیب آب و هوا و نحوه زندگی ،آن را به یکی از بهترین مکانهای توریستی دنیا تبدیل کرده است. محیط منحصر به فرد استرالیا داری گیاهان ، حیوانات و پرنده های محلی بسیاری است که هیج جای دیگری در دنیا وجود ندارد.
زندگی در استرالیا:
کیفیت زندگی ساکنین استرالیا بعنوان بهترین در دنیا است . محیط تمیز ، سرویسهای بهداشتی ، هزینه های پایین زندگی و آموزش آن را به یک محیط جذاب بری زندگی تبدیل کرده است. شهر ملبورن استرالیا به عنوان بهترین شهر دنیا در سالهی 2002 و 2003 انتخاب شده است و شهرهای دیگر آن هم جزو 10 شهر برتر دنیا هستند.
اطلاعات كلی
پايتخت: كانبرا (Canberra)
جمعيت :5/18 ميليون نفر
جمعيت خارجی : استراليا عمدتا كشور مهاجران است واز زمان جنگ جهانی دوم حدود 4 ميليون نفر مهاجر به خود جذب كرده است . استراليا كشوری متشكل از مليت های مختلف است و اگر چه تعداد زيادی از مهاجران بعد از جنگ از انگلستان و كشورهای اروپايی ديگر به اين كشور آمده اند ( و هنوز می آيند) ، اكنون عده زيادی نيز از آسيا به اين كشور نقل مكان می كنند.
مساحت: 7682300 كيلومتر مربع (2966368 مايل مربع ).
موقعيت جغرافيايی : استراليا بزرگترين جزيره جهان و كوچكترين قاره است ، مساحت آن معادل ايالات متحده آمريكا ست و 36755 كيلومتر مربع خط ساحلی دارد. مساحت آن در حدود25 برابر جزيره بريتانيا يا تقريبا دو برابر مجموع مساحت هند و پاكستان است. ميانگين ارتفاع استراليا از سطح دريا در مقايسه با ميانگين جهانی كه در حدود 700 متر (2297 فوت ) است .
برچسبها:
دانش آموزان خوب کلاس پنجم دبستان
برچسبها: سوالات پنجم دبستان
ادامه مطلب
جدیدترین روش تمرين جدول ضرب (پايه دوم وسوم وچهارم وپنجم)
تمرين جدول ضرب :روي علامت سوال كليد مي كنيدوگزينه ي صحيح را انتخاب مي نماييد.
جدول ضرب شش (6)...................
برچسبها: آموزش دروس چهارم
ادامه مطلب
گزينه 1-slice bread دربالاي صفحه:مفهوم واحد-ومفايسه كسر وجمع كسررا بازدن گزينه هاي پايين فلش،تمرين نماييد.
گزينه2- Identifyتمرين كسر هاي مساوي.
گزينه 3- shring applesدربالاي صفحه : با توجه به كسر داده شده سيب هايرا تقسيم مي كنيد. (مي توانيداز چاقوهاي سمت راست استفاده نماييد.)
گزينه 4- small to larg اين كسر ها كه صورت مساوي دارند را مرتب نماييد.
گزينه 5- add/sutrract جمع كسرها با مخرج مساوي ونا مساوي.
برچسبها: آموزش دروس چهارم
برچسبها:

مساحت مربع از مساحت مستطيل يک واحد کمتر است!
چهار قطعه با مجموع مساحت ۶۴ در کنار هم قرار گرفتهاند ولي بعد از جابهجايي ۱ واحد به مساحت آنها اضافه ميشود در حالي که قطعات تغييري نکردهاند پس مساحت کل هم نبايد تغيير ميکرد!
علت اين پديده، شيب متفاوت قطعهها است، براي مثال قطعه آبي و سبز در حالت دوم همپوشاني دارند و قسمتي از هر کدام با هم منطبق ميشوند. شيب وتر قطعه آبي برابر ۰٫۳۷۵ است که روي ضلعي از قطعه سبز قرار ميگيرد که شيب آن ۰٫۴ است. نزديکي شيبها باعث ميشود اين تفاوت در نگاه اول نمايان نشود.
برچسبها: مطالب جالب
سوالات آزمون دیماه 91 کلاس پنجم دبستان
برچسبها:
محققان دانشگاه «اموري» پس از نزديک به يک قرن توانستهاند معمايي را که سرينيواسا رامانوجن، رياضيدان هندي در بستر مرگ مدعي شده بود که در رويا به وي الهام شده، حل کنند.
رامانوجن در سال 1920 در بستر مرگ در نامه اي به معلم خود، گادفري هارولد هاردي، رياضيدان انگليسي به ترسيم چندين تابع جديد رياضي به همراه توضيحاتي در مورد شيوه عملکرد آنها پرداخت که تا آن زمان ناشناخته بود.
اکنون محققان بعد از چندين دهه اعلام کرده اند که حق با اين رياضيدان بوده و اينکه اين فرمول ميتواند رفتار سياهچالهها را توضيح دهد.
رامانوجن که يک رياضيدان خودآموخته بود، در يک دهکده محلي در جنوب هند متولد شد و به قدري در مورد رياضي تفکر ميکرد که دو بار از دانشکده اخراج شد.
نامه اين رياضيدان محتوي چند تابع بوده که نسبت به توابع کنوني تتا يا شکلهاي مدولار متفاوت هستند با اينحال همچنان از آنها تقليد ميکند.
توابع به معادلاتي مانند موج سينوسي گفته ميشود که به شکل يک نمودار بر روي محور کشيده شده و با محاسبه هر ورودي يا ارزش انتخاب شده، يک نتيجه به دست آيد.
اين رياضيدان هندي حدس زده بود که شکلهاي مادولار تقليدي وي با شکلهاي مادولار رايج که پيشتر توسط کارل جاکوبي شناسايي شده بود، مطابقت دارد و اينکه نتيجه هر دو، خروجيهاي مشابه براي ريشههاي يک است.
رامانوجن تصور ميکرد که اين الگوها توسط يک خداي هندي بر وي الهام شده است با اين حال کسي در آن زمان نفهميد که وي به چه دست يافته است.
وي پيش از اينکه بتواند ظن خود را اثبات کند، درگذشت اما بيش از 90 سال پس از مرگ وي، محققان توانستند اثبات کنند که اين توابع در حقيقت از شکلهاي مادولار تقليد ميکنند اما خصوصيات توصيفکننده خود مانند ابرتقارن را به اشتراک نميگذارند.
توسعه اين توابع ميتواند به فيزيکدانان در محاسبه آنتروپي يا سطح اختلال سياهچالهها کمک کند.
اين يافتهها در آستانه صد و بيست و پنجمين سالگرد تولد رامانوجن در کنفرانس 125 رامانوجن در دانشگاه فلوريدا ارائه شده است.

برچسبها:
ه تساوی زیر نگاه کنید :
بله 81 برابر است با توان دوم ِ مجموع ارقامش.
آیا اعداد دیگری با این ویژگی وجود دارند؟
به عدد زیر نیز توجه کنید :
حتما ً شگفت زده شده اید !
در این قسمت می خواهیم اعدادی را معرفی کنیم که این اعداد با توانی از مجموع ِ ارقامشان برابرند. البته در این میان، اعداد یک رقمی با مجموع ارقامشان به توان ۱ برابند و از آن ها چشم پوشی می کنیم. یافتن اعداد کوچک با این ویژگی کار ساده ای است اما یافتن اعداد بزرگتر بسیار مشکل و زمان بر خواهد بود. در جدول زیر تعدادی از این اعداد را به نمایش در آورده ایم . ببینید و لذت ببرید :
|
= |
عدد |
۹۲ |
= |
۸۱ |
۸۳ |
= |
۵۱۲ |
۱۷۳ |
= |
۴۹۱۳ |
۱۸۳ |
= |
۵۸۳۲ |
۲۶۳ |
= |
۱۷۵۷۶ |
۲۷۳ |
= |
۱۹۶۸۳ |
۷۴ |
= |
۲۴۰۱ |
۲۲۴ |
= |
۲۳۴۲۵۶ |
۲۵۴ |
= |
۳۹۰۶۲۵ |
۲۸۴ |
= |
۶۱۴۶۵۶ |
۳۶۴ |
= |
۱۶۷۹۶۱۶ |
۲۸۵ |
= |
۱۷۲۱۰۳۶۸ |
۳۵۵ |
= |
۵۲۵۲۱۸۷۵ |
۳۶۵ |
= |
۶۰۴۶۶۱۷۶ |
۴۶۵ |
= |
۲۰۵۹۶۲۹۷۶ |
۱۸۶ |
= |
۳۴۰۱۲۲۲۴ |
۴۵۶ |
= |
۸۳۰۳۷۶۵۶۲۵ |
۵۴۶ |
= |
۲۴۷۹۴۹۱۱۲۹۶ |
۶۴۶ |
= |
۶۸۷۱۹۴۷۶۷۳۶ |
۱۸۷ |
= |
۶۱۲۲۲۰۰۳۲ |
۲۷۷ |
= |
۱۰۴۶۰۳۵۳۲۰۳ |
۳۱۷ |
= |
۲۷۵۱۲۶۱۴۱۱۱ |
۳۴۷ |
= |
۵۲۵۲۳۳۵۰۱۴۴ |
۴۳۷ |
= |
۲۷۱۸۱۸۶۱۱۱۰۷ |
۵۳۷ |
= |
۱۱۷۴۷۱۱۱۳۹۸۳۷ |
۵۸۷ |
= |
۲۲۰۷۹۸۴۱۶۷۵۵۲ |
۶۸۷ |
= |
۶۷۲۲۹۸۸۸۱۸۴۳۲ |
۴۶۸ |
= |
۲۰۰۴۷۶۱۲۲۳۱۹۳۶ |
۵۴۸ |
= |
۷۲۳۰۱۹۶۱۳۳۹۱۳۶ |
۶۳۸ |
= |
۲۴۸۱۵۵۷۸۰۲۶۷۵۲۱ |
برچسبها:
سبت طلایی یکی از زیباییهای دنیای ریاضی است که رد آن را در جایجای طبیعت میتوان مشاهده کرد، از نسبت طول اندامهای انسان گرفته تا چشمنوازترین آثار معماری و حتی رشد مارپیچ دانههای گل آفتابگردان.
نسبت طلایی، عددی غیرگویا (گنگ) است که با حرف یونانی فی نمایش داده میشود. مقدار دقیق آن از رابطه 2/( 5√+1)= φ بدست میآید که حدود 1.618033988749894848294586834 است. بسیاری از هنرمندان معتقدند شکلهایی که در آنها نسبت طلایی رعایت شده است، چشمنوازترین شکلهای ممکن را تشکیل میدهند. مثال معروف آنها، کاغذهای استاندارد سری A (مانند کاغذ A4 به ابعاد 210×297 میلیمتر) است که در آنها نسبت طول به عرض برابر نسبت طلایی است. نسبت طلایی همچنین از رشته فیبوناچی نیز بدست میآید. رشته فیبوناچی یکی از جالبترین رشتههای اعداد است که در آن، عدد بعدی برابر حاصلجمع دو عدد قبلی است (1,1,2,3,5،8،13,21,34،55،89 و ...) و هرچه این رشته بیشتر ادامه پیدا کند، نسبت عدد بزرگتر به عدد قبلی به نسبت طلایی نزدیکتر میشود.
مایکل بلیک، موسیقیدانی که به ریاضیات علاقه دارد، قطعهای موسیقی را بر اساس نسبت طلایی نوشته است. او برای این کار، رقمهای اعشار نسبت طلایی را به صورت نتهای موسیقی بازنویسی کرده و حاصل آن را به صورت یک کلیپ ویدیویی آماده کرده است.
کلیپ ویدیویی را از اینجا دانلود کنید.
شما از شنیدن این موسیقی چه حسی پیدا می کنید؟
منبع:http://www.riazisara.ir
برچسبها:
"یوهان شرفت" هنرمند هلندی یکی از پیشتازان نقاشی و اوریگامی در اروپا و تقریبا کل دنیا است. او به زیبایی می تواند اوریگامی پرندگان را بسازد و پس از آن با استفاده از رنگ های مختلف آن ها دقیقا مانند نمونه های واقعی می کند.
او از سن 14 سلگی کارر با کاغذ برای ساخت اوریگامی های مختلف را آغاز کرده است، در کنار این موضوع او نقاشی خودش را نیز پیشرفت داده است تا بتواند یک نقاش واقعا خوب برای اوریگامی هایش باشد.
او می گوید در زمان اوغات فراقت دست به کار می شود و در هنر خود را تکمیل می کند او می گوید برخی از پرندگان دوروزه و برخی نزدیک به یک ماه زمان برای تکمیل شدندشان لازم است چرا که ساخت هر مدل یک نیازمند کار ساده است.
او به قدری در مجسمه های کاغذی خود جزئیات را رعایت می کند که حتی برخی از پرنده شناس ها نیز در نگاه اول آن را با یک پرنده ارتودنسی شده اشتباه گرفته اند. او قرار است یک نمایشگاه از هنر خود به زودی برگزار کند .
برچسبها:
آنتوان در سال ۱۷۴۳ در یک خانواده ثروتمند پاریسی به دنیا آمد.او هنگامی که در نوجوانی تحصیلات خود را در رشته حقوق به پایان برد ,۳ سال بعد به آکادمی علوم فرانسه پیوست. یکی از پروژه هایی که در آکادمی به او دادند ,تحقیق در مورد لوله کشی آب پاریس بود که لاوازیه هرگز به او علاقه ای نداشت.
خلاقیت در شیمی
لاووازیه که در
برچسبها: